Follow by Email

lördag 16 mars 2013

Idag packade vi in dogsen i bilen & körde mot stan. Toy måste lära sig att åka bil, hon blir lätt åksjuk. Tre gånger kräktes hon i dag & pep ganska mycket från början men på vägen hem var hon tyst, hade väl tröttnat så det är bra träning att vara länge i bilen. Vi var hemifrån lite drygt 4 timmar så det var roligt att dom kunde vara med hela tiden.
Vi tog en härlig promenad i Brunnsbergsskogen. Det ligger vid ett bostadsområde där vi bodde när Linnéa föddes -97 & där våran första hund Tim älskade att springa omkring.

Toy tycker att det är lite läskigt att sitta på bänken men hon tittar på mamma & pappa och det är nog inte så farligt ändå.Hittade nya kuddvar till soffkuddarna på Gekås & när jag kom hem såg jag att dom matchade ju köksgardinen;)

Här alla Varbergsbor är lite nostalgi. Denna fina plåttunna med lock är från Simstadion. Fick den av Johans morfar som hade beställt klubbor i den till kiosken på Simstadion som dom hade hand om.Jag flyttade hit juli-96 så det måste varit då eller året efter vi fick den. Den har fungerat utmärkt som hundmatsgömma.     


Meeeeeen ha ha såklart har ju Gekås allt man behöver så vi hittade den här fina plåttunnan som dessutom matchar köket. Den är mycket mindre i storleken men vi kunde ju inte motså, vi får helt enkelt fylla på oftare.


3 kommentarer:

 1. Nostalgi från Varberg gillas :-) Jag kikade på gamla bilder från Barnens badstrand idag och funderade över den där lilla kiosken som låg där. Måste spana in lite gamla kort :-) Himla kul!Vår förra hund var också pksjuk, så jag vet hur jobbigt det är... en ångest att åka bil... Hoppas det blir bättre, att det blir lite mer vana! Go helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Kul med Gekå´s...hoppas det löser sig med åksjukan...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Åh, vad kul med sådana kopplingar till barnens badstrand och kiosken!!! Himla intressant att läsa det du skrev! Ni måste ju ha massor av fina bilder att titta på därifrån! Sååå kul

  SvaraRadera