Follow by Email

måndag 25 juni 2012

Syns kanske inte så bra men det var väldigt vackert med solen strålar denna morgon

Har försökt skapa små rum i trädgården och i det här finns det kabeltrummor som bord & pall. När barnen var mindre lekte dom att dom bodde i de olika rummen, mysigt.

Här, till höger om stolen, så är ingången till ett till rum. Har flätat ett liten pilstaket & en "dörr" i pil.

Här växter det potatis, haha, hela lådan full, även krukorna väller över av potatisplantor, härligt. Har satt rödlök också.

När jag byggde denna del av trädgården, som jag ville ha lummig med slingrande stigar, så la jag en sån svart matta underst mot ogräs. Den drog jag bort nu, för den hade börjat kika fram på vissa stället, jättefult. Och gud vad bra det blev, mjukt och skönt på barken att gå på.

Stammarna tillhör en typ av en som ej ska klara vårt klimat, som jag köpt av min kära vän som är trädgårdsmästare. Hos mig växer allt, nästan, som både ska & inte ska växa, därav är dom kala nedtill. Dom växte så mycket att dom var på väg in till grannen, hihi. Så det var bara att kapa grenarna & behålla topparna, men det blev jättemysigt det med.

Tyckte nästan jag gick på för hårt med saxen för några veckor sen men här växer det minsann, hihi. Som jag berättat tidigare så ligger det en duva & ruvar i denna pilbåge, spännande.

1 kommentar:

  1. Härlig trädgård!! Jag ser att växter och träd trivs hos dig... men så har du ju gröna fingarar också :-) Solen trivs också hos dig!! Vi bor ju inte långt ifrån varandra?? Solfingrar har du nog också verkar det som :-) Kabeltrummor har jag spanat på ett tag... kanske man kan hitta på något kul med en sådan! Jättefina små rum du skapat! Kram

    SvaraRadera