Follow by Email

lördag 17 november 2012

Denna vackra orkidé fick jag av faster Eva & Gusten, alltså Johans faster, när jag fyllde ---år. Har alltså trott att den varit ganska nära komposten väldigt länge men inte velat lagt den där så har fortsatt gett den ett snappsglas med vatten i veckan. Och helt plötsligt kom det massa knoppar och nu är den såhär vacker. Jag blir helt fascinerad av detta varje gång någon blomma slår ut, det är så vackert.

Lilla gosToyan kröp ihop hos pappa Texas framför brasan ikväll.

Jag blev helt såld när jag var inne i en relativt nyöppnad butik i stan i går, jättefina grejer och vackert skyltat. Ninni, du kommer ihåg att jag gillade din uggla så du kan ju förstå att jag blev glad när jag hittade denna. Krukorna som jag köpt i blomterbutiken blev glada när dom fick sin kompis. Det här är den stora ugglan och jag tror nog att lillugglan snart kommer att stå här också:)

3 kommentarer:

 1. Åh, jag var inne i den butiken idag... jag såg ugglorna... jättefina!! Där inne har vi köpt en del, bland annat plåtskåpet med texten på som vi har i köket :-)

  Då kanske jag inte ska ge upp om mina orkidéer än? Jag har varit på väg att slänga dem, men hoppas så klart på att de ska ta sig igen :-)

  SvaraRadera
 2. Oj så fin orkidé...då kan min stå kvar en stund till för den har också varit nära komposten.
  Förstår din lycka...ugglan var jätteläcker...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. På den butiken skulle jag handla till mor min som sparar på ugglor ;)
  Vacker orkidéen är, kul när de blommar för det varar ju så länge...
  Vilka fina änglar du gjuter!
  Vart köper du formarna? Gjöt för första gången förra veckan. Jätte kul var det. Du blandar alltså betongen för hand?
  Ha en fin start på veckan,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera