Follow by Email

tisdag 15 januari 2013

En kanonfin & bra julklapp fick vi av Johans bror & hans fru, ett vedställ som håller veden på plats. Plus att man kan ta in massor av ved  som torkar upp innan man eldar med den.

Till vänster Johans snusdosa & till höger VARG spår...Vargen sprang omkring på skolområdet där Johan jobbar. Trodde inte det var sant när han messade mig idag på jobbet. Stackars varg, vad förvirrad den måste vara och vart tar den vägen? Hoppas verkligen den springer till skogs och stannar där.

3 kommentarer:

 1. Så spännande att få se varg...gärna på avstånd dock för jag vill inte möta någon när man är ute och går....=)
  Får man fråga var den är sedd...???

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Den har ju kommit till Varberg!! Jösses vilket stort spår!!!! Jag blir faktiskt lite nervös att man ska springa på den eller att den står i trädgården en morgon! Jag som höll på att svimma när jag drog upp rullgardinen på övervåningen i går morse och stod öga mot öga med en ekorre som spanade in i sovrummet :-) Hihihi lite skillnad :-)

  Vad kul att disktrasorna uppskattades!! Påskmotiv... där sa du något! Det kanske man ska börja fundera på! Vi får se vad som dyker upp på bloggen så småningom :-)

  SvaraRadera
 3. Så fint vedställ, perfekt i kylan!
  Varg spår...jag har aldrig sett en vild varg...hoppas som dig att den springer till skogs och stannar så den inte mister livhanken!
  Ha en fin helg,
  Sussi på Stolpåw

  SvaraRadera