Follow by Email

lördag 25 augusti 2012

Lilla Tiny ska få flytta med sin syster Trixie & lära sig att jaga. Det känns jättebra att dom får bo tillsammans.

Lillmatte Malin har köpt ett halsband och koppel till son Toy & hon är så duktig med koppelträningen.

Igår var den stora dagen inne, jag & alla 11 valparna var hos veterinären där dom vaccinerades, chippades & besiktigades. Det gick så bra, alla valparna var jätteduktiga. Några pep till och slingrade sig lite av chippningen men dom flesta sa inte ett ljud.

Det är ju inte så vanligt med en så stor kull småvalpar så många nyfikna blickar fick dom på sig. Alla valparna var jättetrötta efter besöket och somnade i bilen på väg hem. Det gick jättebra att åka bil också, helt tyst från buren.

Bus med mamma och pappa, och Tess tar mammarollen på allvar & passar på att tvätta sina små under leken. Hon buffar till dom med nosen på ett speciellt sätt och då tvärstannar valpen och lägger sig på rygg tills hon är färdig. Så fascinerande att se.

Tess håller ett vakande öga på en valp lite längre bort, & lilla Tiny sitter så fint och tittar på sin mamma.

Äntligen fick Malin ta upp Toy till sitt rum nu ikväll och hon hade bäddat så fint till henne i underredet till fågelburen. Det blev en perfekt valplåda, den som spar hon har...

1 kommentar:

  1. Det är verkligen roligt att följa dina små valpar...önskar bara att jag inte var allergisk för man blir liksom sugen på hund...=)

    Kram Ninni

    SvaraRadera