måndag 20 februari 2012

Paprikaplantor

Hade tryckt ner några frön från en grön paprika innan jul & ställt krukan bakom gardinen i vardagsrummet.Har vattnat ganska sparsamt, & blev därför väldigt förvånad när jag såg hur mycket dom små plantorna växt. 20-30 cm, och den ena plantan har en vit fin blomma och två knoppar. Ska bli roligt att se om det blir frukt.

tisdag 14 februari 2012

Gjorde ett pannkakshjärta till vårat hjärtebarn Malin idag

Vacker blomma av mannen. Hoppas den överlever i krukan fram till våren så jag kan plantera ut den i trädgården.

fredag 10 februari 2012

Brännässla i februari

Det brände till som tusan på fingret när jag skulle vattna min lila lilla blomma,,,en liten brännässla kom upp ur krukan. Den är så söt så den får vara kvar. Har aldrig varit med om en brännässla i februari innan, har ni?

onsdag 8 februari 2012

Frilufsdag

En härlig utflykt till Åkulla idag med dotterns skola. Barnen åkte skidor, pulka & grillade korv, så mysigt & gott.

Jag promenerade runt i skogen & området & fick några härliga bilder.Det var många längdskidåkare där, roligt att se att det lockar så många här i halland.

Ha ha den som spar hon har,,,mina skidbyxor från 80 talet, funkade fint.

onsdag 1 februari 2012

Japp då har den 42 åriga födelsedagen gått av stapeln, & döttrarna garnerade tårtan så fint. Vackra blommor har jag fått, rosor av mannen & lila tulpaner av väninnan. Fina vita servetter, hjärta i plåt & ett med pärlor & ett plåthänge med en ros på kommer att få pryda trädgården framöver . Tidningen Livet på Landet skickade min lillasyster & riktigt längtar till jag har tid att bara lägga mig i soffan & lusläsa, den verkar jättemysig.